Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod s. broda

Motociklist poginuo u teškoj nesreći na autocesti kod Lužana

Stradqao motociklist u prometnoj, portal (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/10
25.07.2013.
u 19:18

Nesreću je uzrokovao turski državljanin koji je tegljačem s poluprikolicom, zbog nedržanja dovoljnog razmaka, prednjim dijelom udario u motocikl

Motociklist (38) iz Slavonskog Broda smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se danas oko 14.10 sati dogodila na južnom kolničkom traku autoceste A3 Bregana – Lipovac nedaleko od Lužana kod Slavonskog Broda.

Nesreću je uzrokovao turski državljanin (45) koji je, upravljajući tegljačem s poluprikolicom, zbog nedržanja dovoljnog razmaka prednjim dijelom udario u motocikl marke Suzuki Intrider koji se kretao ispred. Motociklist je od ozljeda na mjestu preminuo.

Preminuli motociklist je, neslužbeno doznajemo, djelatnik Hrvatskih autocesta i sa naplatne postaje kod Lužana nakon što je predao smjenu kolegama, sa posla se uputio kući. Motocikl se od siline udara naprosto "zakovao" na tegljač i gotovo neostečen ostao na prednjem dijelu kamiona, koji ga je tristotinjak metara od mjesta sudara dok se nije zaustavio tiskao ispred sebe. Očevid je u tijeku, a promet ovom dionicom autoceste odvija se otežano i usporeno, te uz kontrolu policajaca. Policijski službenici će 45-ogodišnjeg turskog državljana uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, tijekom sutrašnjeg dana predati mjerodavnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

>> Umag: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije